LF Gran – juletræssalg på Lolland, Falster og Sydsjælland

JULETRÆER

LF Gran sælger træer fra plantagen, men laver også gode skole -og forhandleraftaler. Som skoleklasse kan I risikofrit tjene penge til klassekassen – en god måde at spare sammen til f.eks. en lejrtur.

Skoleaftale – tjen penge til klassekassen

Skoleklassen underskriver aftale om køb af salgsklare juletræer fra LF Gran, der skal afhentes på en aftalt dato. Koordinator vil være til stede på afhentningsdatoen, og vil have ansvar for at de solgte træer bliver skovet, nettet og udleveret korrekt. Skoleklassen vil være til stede og sælge kaffe, the og saft samt kage eller lign. til kunderne. Skoleklassen står selv for økonomien/fortjenesten.

Forhandleraftale

LF Gran søger forhandlere af vores flotte juletræer. En forhandleraftale indeholder løbende levering af friske træer, lån af netmaskine og INTET restlager.

Kontakt LF Gran

Vil du vide mere om vore forhandler- eller skoleaftale, så er du meget velkommen til at ringe på telefon 21786330. Du kan også sende en e-mail via nedenstående knap.

Åbningstider og priser

  • Weekenderne indtil 23/12
  • Åbent mellem kl. 10 og kl. 14
  • Alle træer koster kr. 180,-
  • 2 juletræer kr. 300,-
  • Gratis gran ved køb af træ

Tjen penge til skoleklassen

En aftale giver risikofrit klassen mulighed for at tjene penge til klassekassen - det kan f.eks. være penge til en udflugt. Læs mere

Kontakt

LF-Gran Gammelbyvej 1, Nakskov E-mail: mikkel@gk-stevns.dk Telefon: 21786330 Send en e-mail